برگزاری مراسم سالمندان تحت پوشش مرکزخدمات جامع سلامت صادقپور کاشان

برگزاری مراسم سالمندان تحت پوشش مرکزخدمات جامع سلامت صادقپور

با توجه به بهبود وضعیت زندگی وافزایش طول عمر دردهه های اخیر بیماری های سالمندان به مراتب شایعتر شده است. پوکی استخوان یک تهدید جدی بوده و تشخیص زودرس اولین قدم مبارزه با آن می باشد .سالمندان از جمله گروههای در معرض خطر این بیماری هستند .تغذیه مناسب یکی از راهکارهای پیشگیری می باشد و اهمیت مصرف مکمل ها(کلسیم وویتامین دی) در این میان نقش به سزایی دارد.

به همین منظورهمزمان با هفته بزرگداشت سالمندان ، در مرکز خدمات جامع سلامت مراسم و آموزش توسط کارشناس تغذیه ومراقب سلامت مرکزبا موضوع پوکی استخوان،حوادث،اهمیت تغذیه و نقش مکمل ها در پیشگیری از آن برگزارگردید.

ساعت : 18:54 -  روز  : شنبه  - 22 /  7 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :298