برگزاری جلسه آموزشی و سفره غذایی سالم با مشارکت سالمندان تحت پوشش مرکزخدمات جامع سلامت راوندکاشان

بسیاری از مشکلات دوران سالمندی وابسته به عادات غذایی یا چاقی درطول سالهای اول زندگی است .توجه به ابعاد روحی وجسمی سالمندان با فراهم کردن محیطی مناسب،آرامش بخش و صمیمی از یک سو وتهیه وتدارک مواد مغذی که نیازهای خاص این دوران را فراهم کند ازسوی دیگر، در حفظ سلامت این عزیزان مفید ومؤثر می باشد.

آنچه مسلم است از سالمندی نمی توان پیشگیری کرد؛ ولی میتوان با رعایت اصول تغذیه صحیح در تمام دوران زندگی ،سلامت جسمی وروحی خود را برای سالمندی حفظ کرد.

در این راستا مراسم و جلسه آموزشی با عنوان برگزاری سفره غذایی سالم با هدف دستیابی "به شیوه زندگی سالم در دوران سالمندی"در تاریخ 17/7/96در مرکز برگزار گردید. علاوه برتوزیع پمفلتهای ویژه سالمندان ، طرز پخت غذاهای سالم و سنتی تهیه شده توسط سالمندان معرفی شد ، سپس به منتخبین هدایایی تقدیم گردید.

ساعت : 10:47 -  روز  : جمعه  - 21 /  7 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :269