برگزاری جلسه آموزشی جهت دانش آموزان ومعلمان توسط پرسنل مرکز خدمات جامع سلامت سن سن کاشان

در یک خانواده متعارف ومتعادل ، سالمندان نقش سرپرست ،راهنما یا کدخدایی را ایفا می کنند،که کارشان هدایت،ارشاد وتنظیم سیاست کلی خانواده است و فرزندان از آنها پیروی کرده و شیوه زندگی را می آموزند. در سطح جامعه نیز چون نسل جوان به هدایت و ارشاد نیاز دارند تا بتوانند در مسیر صحیح زندگی گام بردارند ، سالمندان از این جهت که صاحب آگاهیها واطلاعات فراوانند، می توانند جامعه را از سقوط در سراشیبی انحطاط و زوال حفظ نمایند.

همزمان با هفته بزرگداشت سالمندان وایجاد انگیزه و نشاط وکسب آموزشهای لازم جهت سالمند وفرزندان آنها درحسینیه سن سن در تاریخ16/7/96در راستای شعارروز"سالمند، ارزشهای فرهنگی و دینی"ونیز روز"پدربزرگ، مادربزرگ و انتقال تجربیات"،جلسه آموزشی با موضوع نحوه برخورد باسالمندان وتوجه به سلامت روان ایشان توسط کارشناس سالمندان واحد سلامت خانواده معاونت بهداشتی برگزار گردید.همچنین مسابقه ای جهت دانش آموزان مقاطع ابتدایی و متوسط برگزار شده و سپس مراقبین از سالمندان زمین گیر تقدیر نمودند.

ساعت : 10:37 -  روز  : جمعه  - 21 /  7 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :209