جلسه هماهنگی کارشناسان سلامت روان مراکز خدمات جامع سلامت برگزار شدکاشان

به مناسبت هفته سلامت روان :

جلسه هماهنگی کارشناسان سلامت روان مراکز خدمات جامع سلامت برگزار شد

جلسه هماهنگی کارشناسان سلامت روان مراکزخدمات جامع سلامت در محل معاونت بهداشتی برگزار شد. در این جلسه ضمن تاکید بر شعار جهانی و عناوین روزهای هفته سلامت روان در سالجاری ، در خصوص برنامه ریزی و اجرای برنامه هایی به این مناسبت بحث و تبادل نظر گردید.

خانم دکتر اخباری ، مسئول واحد سلامت روان ، ضمن اشاره به نقش کارشناس سلامت روان در ارتقاء سلامت روان جامعه ، برگزاری جلسات داخلی و بهره مندی از همکاری سایر اعضاء تیم سلامت را در پیشبرد اهداف حوزه سلامت روان حائز اهمیت دانستند.

در ادامه پس از ارائه پیشنهادات و نقطه نظرات اعضاء : برگزاری کارگاههای آموزشی مدیریت استرس و مدیریت خشم در محیط کار ویژه افراد شاغل تحت پوشش هر مرکز خدمات جامع سلامت، اطلاع رسانی در خصوص هفته سلامت روان و .... مصوب گردید.

ساعت : 9:53 -  روز  : سه شنبه  - 18 /  7 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :35