کارگاه آموزشی پیشگیری از انتقال اچ آی وی از مادر به کودک(PMTCT) در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد

کارگاه آموزشی پیشگیری از انتقال اچ آی وی از مادر به کودک،با شرکت مدیر محترم گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر، فوکال پوینت علمی بیماریهای آمیزشی، کارشناس سلامت مادران،مربیان مرکز آموزش بهورزی ،کارشناس ایدز وکارشناس مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری در مرکز آموزش بهورزی به مدت 4 روز ازتاریخ10 لغایت 13/07/96جهت مراقبین سلامت زن  شهرستان کاشان برگزار گردید.

آقای نعمتیان مدیر محترم گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر دانشگاه ،هدف ازبرگزاری کارگاه را آشنایی فراگیران با دستورالعمل اجرایی برنامه های کنترل اچ ای وی وسلامت باروری با هدف حذف انتقال اچ ای وی از مادر به نوزاد ذکر نمودند.وی افزود فاز اول برنامه از سال 1393 در 16 دانشگاه علوم پزشکی کشور به مرحله اجرا درامده است وبا اجرای آن یک در صد انتقال اچ آی وی از مادر به نوزاد کاهش داشته است . در ادامه سرکار خانم دکتر سلیمانی فوکال پوینت عفونی بیماریهای آمیزشی به اهمیت بیماریهای آمیزشی  اشاره نموده و خواستار گزارش آن بر اساس دستورالعمل کشوری شدند.فاز دوم این برنامه در کل کشور در 42 دانشگاه با اولویت مناطق حاشیه شهرها در سال 96 در حال اجرا می باشد. در دانشگاه علوم پزشکی کاشان ازابتدای آبان 96 این برنامه عملیاتی می گردد. و6پایگاه بهداشتی حاشیه شهر با جمعیت 1632زن باردار تحت پوشش این برنامه قرار میگیرند. هم اکنون 1زن باردارHIV+در مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری تحت پوشش برنامه های ایدز میباشد.

ساعت : 13:58 -  روز  : دو شنبه  - 17 /  7 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :12