از فعالان  عرصه  نظام مراقبت ازبیماری  هاری در کاشان تقدیر شدکاشان

از فعالان عرصه نظام مراقبت ازبیماری هاری در کاشان تقدیر شد

6 مهر ماه مصادف با 28 سپتامبر  بمناسبت کشف واکسن بیماری هاری توسط لویی پاستور  از سوی  سازمان بهداشت جهانی،روز جهانی مبارزه با هاری نامگذاری شده است. به همین مناسبت با حضور معاون بهداشتی دانشگاه و مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر طی مراسمی از همکاران  مرکز درمان پیشگیری هاری در مرکز جامع سلامت گلابچی تقدیر بعمل آمد.

در این مراسم آقای دکتر مروجی ضمن تشکر و  تجلیل از زحمات و  اقدامات ایشان اظهار داشتند.خدمت  در حوزه  بهداشت با خیلی با ارزش میباشدو فعالیت در این قسمت ضمن حساسیت ویژه خود افتخاری برای خدمت به مردم در نظام جمهوری اسلامی میباشد.

آقای مهندس  نعمتیان مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر ضمن تشکر از پرسنل مرکز درمان پیشگیری از هاری در خصوص  تداوم فعالیتها تاکید نمودند.

قبل از آن آقای مهندس محبوبی کارشناس برنامه زئونوز دانشگاه گزارش خلاصه ای از فعالیتهای مرکز درمان پیشگیری هاری را بیان ارائه نمودند. در 6 ماهه اول جاری  494  مورد حیوان گزیدگی  توسط این مرکز تحت پیگیری و مراقبت قرار گرفته است.

ساعت : 13:46 -  روز  : دو شنبه  - 17 /  7 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :57