کمیته سلامت روان شهرستان برگزار شدکاشان

به مناسبت هفته سلامت روان:

کمیته سلامت روان شهرستان برگزار شد

کمیته سلامت روان شهرستان ، به مناسبت هفته سلامت روان ( 30-24 مهرماه) ، شنبه مورخ 15/7/96 در محل معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار گردید.در این جلسه که نماینده ادارات عضو کمیته حضور داشتند ، معاون بهداشتی دانشگاه جناب آقای دکتر مروجی ضمن اشاره به سیاستهای کلی سلامت،  ابلاغی از مقام معظم رهبری که در بند سوم آن به سلامت روان به عنوان یک مقوله مهم و غیر قابل انکار تاکید نموده اند ، گزارشی از روند اجرای برنامه های سلامت روان در طرح تحول سلامت ارائه نمودند.ایشان ضمن تاکید بر اهمیت توجه به سلامت روان به عنوان یکی ازابعاد مهم سلامتی افراد ، ادغام خدمات سلامت روان در مراقبتهای بهداشتی اولیه را نقطه عطفی در برنامه تحول نظام سلامت دانستند.

در ادامه، معاون بهداشتی دانشگاه ، به شعار روز جهانی سلامت روان " سلامت روان در محیط کار " اشارهنموده و هفته سلامت روان را فرصتی برای توجه بیشتر به این مقوله و هم اندیشی کلیه سازمانهای مرتبط دانستند.

در پایان ایشان خواهان همکاری ادارات و سازمانهای شهرستان در پیشبرد اهداف حوزه سلامت به ویژه سلامت روان شدند و انتظارات معاونت بهداشتی در این زمینه را بیان نمودند.در این کمیته پس از جمع بندی پیشنهادات اعضاء : اطلاع رسانی به کلیه ادارات شهرستان در خصوص خدمات سلامت روان در طرح تحول ، برگزاری دوره های سلامت روان ویژه گروههای هدف ، آموزش نمایندگان اصناف و... مصوب گردید.

ساعت : 13:40 -  روز  : دو شنبه  - 17 /  7 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :30