در راستای عملکرد پورتال قلب سالم  از کارشناسان واحد آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشتی تقدیر شد کاشان

در راستای عملکرد پورتال قلب سالم از کارشناسان واحد آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشتی تقدیر شد

بیماریهای قلبی – عروقی یکی از علل عمده مرگ و میر و معلولیت در سطح جهان بوده و به عنوان اولین عامل مرگ ، یک سوم کل مرگ و میرها در جهان را به خود اختصاص می دهند .

از طرفی بیماریهای قلبی عروقی شایعترین علت مرگ و میر در کشورمان می باشد. هم چنین با توجه به اینکه حدود 50 درصد از  علل مرگ و میر در سال1391 در کاشان به علت بیماریهای قلبی عروقی و هم چنین درصد اشغال تخت های بخش جراحی قلب در بیمارستان های تحت پوشش کاشان  در سال 1391 حدود  53/61  بوده و باتوجه به اینکه اولین اولویت آموزشی دانشگاه در سال 1391 بیماریهای قلبی عروقی بوده است، در راستای اطلاع رسانی مردم در این خصوص، مقرر شد با همکاری واحد IT  دانشگاه علوم پزشکی کاشان پورتال قلب سالم راه اندازی گردد.

این پورتال در هفته سلامت سال1392 توسط وزیر بهداشت افتتاح شد و به عنوان یک شبکه اجتماعی به کلیه دانشگاهها اعلام گردید.

پورتال قلب سالم  دارای بخش های مختلفی می باشد  که از  این طریق اطلاع رسانی در خصوص بیماریهای قلبی عروقی   و راههای پیشگیری از آنها  انجام می شود و با توجه به اولویتهای موجود مباحث و آیتمهای مرتبط در این پورتال اضافه می گردد.

در این راستا از کارشناسان واحد آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشتی از طرف مدیر کل محترم دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت متبوع تقدیر به عمل آمد.

ساعت : 18:13 -  روز  : شنبه  - 15 /  7 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :45