برگزاری نشست توجیهی-آموزشی تشکیل موسسات خیریه بیمارستانی در دانشگاه علوم پزشکی کاشان

نخستین نشست توجیهی-آموزشی موسسات خیریه بیمارستانی با حضور آقای دکتر اشراقی رییس محترم اداره موسسات خیریه معاونت اجتماعی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی، آقای دکتر مروجی قائم مقام امور اجتماعی دانشگاه ، سرپرست شبکه بهداشت و درمان ، مدیران و مددکاران بیمارستان‌های دولتی تابعه و نماینده مدیر عامل مجمع خیرین سلامت برگزار گردید.

در این جلسه دکتر اشراقی ، در خصوص ساختار معاونت اجتماعی و دلایل برگزاری نشست توجیهی- آموزشی تشکیل و اداره موسسات خیریه بیمارستانی در بیمارستان های دولتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کاشان به طور اجمال مطالبی برای حاضرین بیان داشتند. ایشان در ادامه به اهمیت و ضرورت تشکیل موسسه خیریه بیمارستانی به منظور حمایت از بیمارستان ها در جهت ارائه خدمات درمانی مطلوب،افزایش منابع مالی بیمارستان ها به نفع بیماران و توسعه واحدهای بیمارستانی و افزایش جذب مشارکت خیرین و تسهیل در فرآیند مشارکت های مردمی در حوزه درمان و امور رفاهی بیماران اشاره نمودند.

رییس اداره موسسات خیریه معاونت اجتماعی وزارت بهداشت سپس به بررسی دستورالعمل ها، آیین نامه ها و شیوه ‌نامه تدوین شده در زمینه تشکیل موسسه خیریه در  بیمارستان‌ها پرداخت و افزود: خیریه های بیمارستانی در اعتباربخشی بیمارستان‌ها مدنظر وزارت بهداشت قرار خواهند گرفت و هر چه سریع‌تر واحدهای مددکاری می‌بایست نسبت به راه‌اندازی خیریه بیمارستانی محل خدمت خویش همت گمارند.

ایشان ضمن اشاره به آمار تعداد بیمارستان های خیریه و موسسات خیریه بیمارستانی در کشور، به لزوم همکاری بیمارستان ها، دبیرخانه مشارکتهای اجتماعی ،معاونت درمان و مجمع خیرین سلامت در تشکیل موسسات خیریه بیمارستانی تاکید کردند.

درادامه دکتراشراقی از مدعوین خواستار پیگیری پلاک گذاری اموال اهدایی خیرین در بخش های عمرانی و تجهیزاتی شدند.

در این جلسه آقای دکتر سید علیرضا مروجی قائم مقام امور اجتماعی دانشگاه ضمن خیر مقدم و تقدیر و تشکر از مشارکت کلیه روسا ، مدیران و مددکاران اجتماعی بیمارستان های دولتی تحت پوشش دانشگاه ، به اهمیت تشکیل و راه اندازی معاونت اجتماعی از طرف وزارت متبوع به عنوان یک ضرورت اشاره  و با تاکید براستفاده از  پتانسیل و ظرفیت  ایجاد شده ،خواستار پیگیری مجدانه تشکیل موسسات خیریه بیمارستانی شدند.

پایان بخش این نشست بیان نقطه نظرات و راهکارهای اجرایی از سوی مدعوین بود.

ساعت : 19:0 -  روز  : چهار شنبه  - 12 /  7 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :64