جلسه کمیته علمی پدیکولوزیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد

جلسه کمیته علمیپدیکولوزیس دانشگاه علوم پزشکی در تاریخ21/6/1396 با حضور معاون بهداشتی دانشگاه، مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر،کارشناس گروه حشره شناسی دانشگاه،کارشناس مسئول سلامت جوانان و مدارس و قائم مقام گروه بهداشت محیط در دفتر معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

آقای دکتر مروجی معاون بهداشتی دانشگاه ضمن خیر مقدم اهمیت مراقبت کامل و صحیح در امر کنترل آلودگی پدیکلوزیس را بیان و بر اتخاذ راهکارهای مناسب علمی در این خصوص را تاکید کردند.

در ادامه آقای نعمتیان مدیر گروه بیماریهای واگیر گزارشی از  آخرین وضعیت آلودگی پدیکولوزیس در  کشور و دانشگاه را ارائه نمودند و  اقدامات  صورت گرفته جهت کنترل پدیکولوزیس در سال95  را ذکر کردند. سپس چالشهای موجود برنامه مراقبت پدیکلوزیس بیان و اعضاء کمیته با ارائه نظرات تخصصی راهکار های علمی جهت کنترل پدیکلوزیس را مصوب نمودند.

ساعت : 18:4 -  روز  : جمعه  - 24 /  6 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :290