کمیته راهبردی سلامت سالمندان برگزار شدکاشان

کمیته راهبردی سلامت سالمندان برگزار شد

کمیته راهبردی سلامت سالمندان با حضور رییس دانشگاه، معاونین آموزشی، توسعه مدیریت و منابع، غذا و دارو و فرهنگی و دانشجویی و سایر اعضاء روز دوشنبه مورخ 20/6/96 در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، این نشست با موضوع گردآوری، دسته بندی، نمایش و تحلیل اطلاعات و شواهد کافی برای اولویت بندی مسائل و مشکلات سلامت سالمندان در قالب برنامه عملیاتی سالانه تشکیل گردید.

دکتر کوچکی رئیس دانشگاه در این جلسه، بر جایگاه ویژه سالمندان در جامعه و خانواده و ضرورت توجه به سلامت همه جانبه آنان تأکید کرد و به تبادل نظر با اعضاء در این زمینه پرداخت.

دکتر مروجی معاون بهداشتی دانشگاه نیز در این نشست، در خصوص جمعیت سالمند در کاشان و ضرورت برنامه ریزی جهت حفظ و ارتقاء سلامت آنان و پیشگیری از بروز بیماری های غیر واگیر مطالبی را بیان کرد.

شایان ذکر است مشارکت سازمان های درون و برون بخشی تأثیر گذار در این راستا، ارائه اولویت های پژوهشی توسط معاونت بهداشتی به دانشکده پرستاری با توجه به رشته پرستاری سالمندی جهت انجام تحقیقات لازم، تعبیه بخش های دوستدار سالمند در بیمارستان های سطح شهر، گرفتن بازخورد از گروه های سالمند مردمی جهت بهتر کردن روند مراقبت از آنان، ضرورت اطلاع رسانی گسترده در قالب بنر، بروشور، پمفلت و ... از جمله راهکارهای پیشنهادی توسط اعضاء در این نشست بود.

منبع خبر: وب دا کاشان

ساعت : 18:3 -  روز  : سه شنبه  - 21 /  6 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :55