جلسه آموزشی در زمینه خودمراقبتی سازمانی در راستای ارتقای سلامت کارکنان در محیط کار برگزار شدکاشان

جلسه آموزشی در زمینه خودمراقبتی سازمانی در راستای ارتقای سلامت کارکنان در محیط کار با حضور سفیران سلامت ادارات : آموزش و پرورش –هلال احمر –ورزش و جوانان –فرهنگ و ارشاد سلامی –شهرداری کاشان –دانشگاه آزاد اسلامی –حفاظت محیط زیست –امور آب و فاضلاب روستایی و گروه نهم پدافند هوایی عاشورا در تاریخ 21/ 6/ 1396 در محل معاونت بهداشتی برگزار گردید. در ابتدای جلسه خانم محبوبی کارشناس واحد آموزش سلامت در خصوص اهمیت طرح تحول سلامت و برنامه ملی خودمراقبتی به عنوان پنجمین برنامه تحول سلامت در حوزه بهداشت  و در راستای آن برنامه خود مراقبتی سازمانی سخنانی را بیان نمودند . همچنین ایشان در خصوص تشکیل پرونده الکترونیک سلامت توسط همه افراد خانوار تاکید کردند. در ادامه جلسه ، خانم محبوبی  در مورد منافع اجرای برنامه خودمراقبتی سازمانی در ادارات و همچنین در مورد لزوم تشکیل شورای ارتقای سلامت و به دنبال آن تدوین برنامه عملیاتی به منظور مداخلات آموزشی جهت ارتقای سلامت کارکنان ادارات و سازمانها  مطالبی بیان نمودند.

ساعت : 17:57 -  روز  : سه شنبه  - 21 /  6 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :56