پیام تبریک معاون بهداشتی دانشگاه به مناسبت روز بهورزکاشان

پیام تبریک معاون بهداشتی دانشگاه به مناسبت روز بهورز

خدمات مراقبتهای اولیه بهداشتی درمانی در نظام شبکه سلامت روستایی ایران در محیطی ترین سطح ارائه خدمات آن یعنی خانه های بهداشت  به وسیله بهورزان اداره می شود. 12 شهریور فرصتی مغتنم برای تقدیر از بهورزان در گستره تمامی دانشگاههای کشوراست.

اینجانب(12شهریور)روز بهورز را به همه بهورزان زحمتکش و تلاشگر در حوزه معاونت بهداشتی تبریک عرض نموده ؛صحت؛ سلامت و توفیق روز افزون ایشان را از خداوند متعال خواستارم.

دکتر سید علیرضا مروجی

معاون بهداشتی دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت حوزه کاشان

ساعت : 14:9 -  روز  : یکشنبه  - 12 /  6 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :46