سومین دوره جشنواره

همزمان با هفته بدون دخانیات:

سومین دوره جشنواره "شهر خوب شهروند خوب" برگزار شد

سومین دوره جشنواره "شهر خوب شهروند خوب" همزمان با هفته بدون دخانیات به همت شهرداری کاشان و معاونت بهداشتی دانشگاه در آمفی تئاتر بام شهر کاشان برگزار شد.

به گزارش وب دا، جشنواره "شهرخوب، شهروند خوب" در پارک بام شهر با موضوعات شهروندی هر هفته همراه با برنامه های طنز و تئاتر، موسیقی و سخنرانی برگزار می شود.

جشنواره این هفته به مناسبت هفته بدون دخانیات و آموزش مضرات مصرف دخانیات به خصوص قلیان تشکیل گردید.

کارشناس مسئول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این برنامه، با بیان شعار ملی دخانیات با عنوان "دخانیات، تهدیدی برای توسعه و سلامت" اظهار داشت: مصرف دخانیات تبعات ناگواری برای سلامت، اجتماع، محیط زیست و اقتصاد به همراه دارد و مانع بزرگی برای توسعه پایدار محسوب می شود.

مهندس محسن فتحی مقدم افزود: تاثیر مصرف دخانیات بر سلامت، فقر، گرسنگی جهانی، آموزش و پرورش، رشد اقتصادی، برابری جنسیتی، محیط زیست، اقتصاد و حاکمیت شناخته شده است.

وی گفت: از مهمترین عوامل روبه گسترش مصرف قلیان در جوامع استفاده خانوادگی و گروهی از قلیان به عنوان یک وسیله برای گذران اوقات فراغت به ویژه در اماکن تفریحی نظیر پارک ها می باشد که این امر در دراز مدت اثرات سوء فرهنگی زیادی در پی خواهد داشت.

مهندس فتحی مقدم تصریح کرد: برخی از سودجویان و عرضه کنندگان قلیان برای جذب مشتری و سود بیشتر، اقدام به افزودن مواد مخدر و روان گردان به توتون مصرفی و الکل در آب محتوی ابزار قلیان می کنند.

ساعت : 9:26 -  روز  : شنبه  - 24 /  4 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :42