جلسه هماهنگی بیماریهای منتقله از آب و غذا با محوریت التور برگزار شدکاشان

جلسه هماهنگی بیماریهای منتقله از آب و غذا با محوریت التور برگزار شد

جلسه هماهنگی درون بخشی بیماریهای منتقله از آب و غذا با محوریت التور با هدف آمادگی و اتخاذ تدابیر لازم جهت کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا بویژه وبای التور در تاریخ17/04/96 در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

این جلسه با حضور مسئولین و کارشناسان واحد هایفنی و اجرایی مرتبط معاونت بهداشتی تشکیل شد ، در ابتدا آقای مهندس رجبی قائم مقام گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر هدف از تشکیل جلسه را بیان و بر شفاف سازی فرایندهای کاری و اطمینان از دسترسی به اهداف برنامه های کاری تاکید نمودند . سپس آقای صالحی کارشناس بیماریهای منتقله از آب و غذای معاونت بهداشتی گزارشی از آخرین وضعیت بیماری التوردر کشور و  وضعیت فعلی بیماریهای گاسترو آنتریت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کاشان را ارائه نموده و حدود انتظارات از سایر بخش های معاونت بهداشتی را در این خصوص تشریح نمودند.

جلسه پس از ارائه نظرات تخصصی توسط اعضاء، تعیین مصوبات و جمع بندی مطالب توسط اقای نعمتیان مدیر گروه بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی پایان پذیرفت.

ساعت : 10:39 -  روز  : چهار شنبه  - 21 /  4 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :93