جلسه هم اندیشی در خصوص مبانی طب سنتی برگزار شدکاشان

جلسه هم اندیشی در خصوص مبانی طب سنتی برگزار شد

جلسه هم اندیشی طب سنتی و برخی مسائل بهداشتی با حضور معاون بهداشتی،سرپرست روابط عمومی دانشگاه ،دبیر کارگروه طب سنتی دانشگاه، نماینده معاونت درمان،کارشناس مسئول واحد گسترش،مدیر مرکز آموزشگاه بهورزی،نماینده اتاق اصناف،قائم مقام گروه واگیر و کارشناس برنامه واکسیناسیون جهت رسیدگی به برخی مشکلات پیش رو  و ارائه راه حل مناسب جهت آن در معاونت بهداشتی برگزار شد.

آقای دکتر مروجی معاون بهداشتی دانشگاه ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان در خصوص فعالیت برخی افراد غیر مجاز در خصوص طب سنتی و مشکلات ایجاد شده مطالبی را ایراد نمودند. سپس گزارشی از مصوبات جلسه قبل بیان و در خصوص اقدامات انجام گرفته مستندات مربوطه ارائه شد.

در ادامه کلیه اعضاء اقدامات خود در رابطه با طب سنتی را بیان و در خصوص مجوز دار نمودن صنف عطاری ها و عدم استفاده ادارات از سخنرانان غیر مجاز در طب سنتی تصمیماتی گرفته شد. همچنین مقرر شد جهت اطلاع رسانی صحیح به آحاد جامعه کلیه اعضاء با همکاری روابط عمومی دانشگاه از طریق سایت دانشگاه اقدام نمایند.

ساعت : 10:30 -  روز  : چهار شنبه  - 21 /  4 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :50