برگزاری جلسه هماهنگی درون بخشی التور (وبا)

جلسه هماهنگی درون بخشی التور دانشگاه علوم پزشکی کاشان با هدف تقویت آمادگی و انجام تدابیر لازم جهت کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا بویژه التور در تاریخ30/03/96 در معاونت بهداشتی دانشگاه  برگزار شد.

در این جلسه که با حضور معاون بهداشتی و مسئولین واحد های مرتبط دانشگاه تشکیل شد، در ابتدا آقای دکتر سید علیرضا مروجی معاون بهداشتی دانشگاه ضمن بیان فلسفه و هدف از تشکیل جلسه در خصوص حساس سازی پزشکان بخش درمان و اورژانس جهت نمونه گیری از موارد مشکوک بیماری وبا تاکید نمودند. سپس آقای مهندس نعمتیان مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر گزارشی از آخرین وضعیت بیماری التوردر کشور و وضعیت فعلی بیماریهای گاسترو آنتریت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کاشان را ارائه و حدود انتظارات از سایر بخش های دانشگاه را تشریح نمودند.

جلسه پس از ارائه نظرات توسط اعضاء و تعیین و جمع بندی مصوبات توسط معاون بهداشتی دانشگاه پایان پذیرفت.

ساعت : 14:3 -  روز  : یکشنبه  - 4 /  4 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :495