معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان:

آغاز ورود اطلاعات خانوارهای کاشانی در سامانه خدمات سلامت ایرانیان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان از آغاز ورود اطلاعات خانوارهای ثبت نام شده برنامه پزشک خانواده شهرستان کاشان در سامانه خدمات سلامت ایرانیان خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی افزود: این فعالیت همزمان با ثبت نام مردم شهرستان  کاشان در برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع توسط معاونت بهداشتی دانشگاه انجام می شود.

وی با اشاره به دسترسی کاربران جهت ثبت اطلاعات در این سامانه تصریح کرد: با ورود اطلاعات خانوارها در سامانه خدمات سلامت ایرانیان زمینه انجام معاینات اولیه پزشکی ثبت نام شدگان دراین طرح فراهم خواهد شد.

ساعت : 10:12 -  روز  : سه شنبه  - 14 /  6 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1025