همایش

به مناسبت هفته سلامت:

همایش "پیشگیری از افسردگی" ویژه بانوان تحت پوشش پایگاههای سلامت صمیمی و صاحب الزمان برگزار شد

به مناسبت فرارسیدن هفته سلامت و با توجه به شعار جهانی " بیایید در مورد افسردگی حرف بزنیم" همایشی با محوریت پیشگیری از افسردگی ویژه بانوان تحت پوشش پایگاههای سلامت صمیمی و صاحب الزمان مورخ 31/1/96 در محل پارک بانوان برگزار شد.

در این همایش که به همت واحد سلامت روانی اجتماعی معاونت بهداشتی و همکاری پرسنل پایگاههای مذکور برگزار گردید، شرکت کنندگان ضمن مشارکت در مسابقه ی ورزشی که به این منظور برنامه ریزی شده بود، دقایقی را در نشست صمیمانه با کارشناس سلامت روان در خصوص افسردگی و راههای پیشگیری از آن گفت و گو نمودند.

کارشناس سلامت روان در این همایش ورزشی که 80 نفر از  بانوان حضور داشتند به فعالیت گروهی ، تفریحات سالم و تحرک فیزیکی به عنوان مهمترین راهکارهای پیشگیری از افسردگی و افزایش نشاط و امید در جامعه اشاره نمودند.ایشان ضمن تاکید به شیوع بالای افسردگی در جامعه بویژه در زنان ، به لزوم ارتقای سلامت روان این گروه از افراد جامعه به عنوان رکن اصلی سلامت خانواده تاکید نمودند.

در پایان همایش با صرف صبحانه سالم و پاسخ به سوالات شرکت کنندگان به پایان رسید.

ساعت : 13:2 -  روز  : شنبه  - 2 /  2 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :351