پایان نوبت اول عملیات واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در دانشگاه علوم پزشکی کاشان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از پایان نوبت اول عملیات واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در دانشگاه علوم پزشکی کاشان با موفقیت خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی اظهار داشت: در راستای ریشه کنی بیماری مهلک و ناتوان کننده فلج اطفال و حفظ دستاوردهای نظام مراقبت از این بیماری، نوبت اول عملیات ملی واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال جهت کودکان زیر 5 سال اتباع خارجی در تاریخ 19/01/1396 به مدت 3 روز در دو شهرستان کاشان و آران وبیدگل انجام شد.

وی گفت: این عملیات توسط 110 تیم بهداشتی، با همراهی و همکاری داوطلبین سلامت ایرانی و غیرایرانی با مراجعه به درب منازل اتباع خارجی در شهر و روستا اجرا شد.

دکتر مروجی افزود: در نوبت اول این عملیات  ملی تعداد 6811 خانوار بازدید و 5452 کودک زیر 5 سال با واکسن خوارکی فلج اطفال واکسینه شدند.

لازم به ذکر است مرحله دوم این عملیات از تاریخ 23 لغایت 25 اردیبهشت ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

ساعت : 12:34 -  روز  : پنج شنبه  - 24 /  1 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :526