جلسه هماهنگی برنامه استراتژیک ایدز دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد

یکی از استراتژی های برنامه استراتژیک ملی ایدز پیشگیری از انتقال اچ آی وی از مادر به کودک میباشد که با توجه به مشترک بودن فعالیتها بین گروه بیماریهای واگیر، بهداشت خانواده، و گروه مامایی معاونت درمان،  جلسه هماهنگی در تاریخ 21/12/95در گروه واگیر معاونت بهداشتی برگزارگردید.

آقای نعمتیان مدیر گروه بیماریهای واگیر،در خصوص موج سوم بیماری ایدز (انتقال از طریق جنسی )توضیحاتی را ایراد نمودند .سپس در ادامه نحوه اجرا وعملیاتی نمودن فعالیتهای استراتژی پیشگیری از انتقال اچ آی وی از مادر به کودک را بیان نمودند.

در ادامه خانم دکترنخی کارشناس مسئول گروه بهداشت خانواده پیشنهادات خود را ارائه و سرکار خانم همتی مسئول واحد مامایی توانمندیهای این واحد را دراجرای برنامه فوق یادآور شدند. در پایان پس از بحث وتبادل نظرو ارائه نظرات کارشناسی جلسه پایان یافت.

ساعت : 18:3 -  روز  : پنج شنبه  - 26 /  12 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :200