جلسه توجیهی گزارش گیری فلج شل حاد در معاونت بهداشتی کاشان برگزار شد

در راستای ریشه کنی بیماری مهلک فلج اطفال جلسه توجیهی و آموزشی نظام مراقبت فلج شل حاد در مورخ 24/12/95 جهت پرسنل نظام مراقبت در بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه ،کارشناس  مسئول بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل و کارشناسان نظام گزارش گیری بیماریهای واگیر در سالن مرحوم رعیت معاونت بهداشتی برگزار شد.

آقای رجبی کارشناس مسئول بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن معاونت بهداشتی ضمن خیر مقدم به مدعوین به چالشهای موجود نظام مراقبت فلج شل حاد اشاره و خواستار دقت بیشتر در امر گزارش گیری و گزارش دهی این بیماری شدند . ایشان افزودند دو شاخص مهم دراین رابطه درصد کامل بودن و بهنگام بودن گزارشات میباشد که خوشبختانه در سال 2016 این دو شاخص جهت دانشگاه علو م پزشکی کاشان 100% بوده است.

در پایان مقرر شد کلیه کارشناسان ضمن مداومت در اجرای نظام مراقبت این بیماری در کشف به موقع موارد فلج شل حاد و مستند سازی فرم ها و دفاتر مربوطه اهتمام کامل را به خرج دهند. لازم به ذکر است که از سال 2001 تا کنون موردی از بیماری فلج اطفال در کشور جمهوری اسلامی ایران گزارش نشد ه است.

ساعت : 19:16 -  روز  : چهار شنبه  - 25 /  12 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :158