کارگاه خدمات نوین سلامت ( ادغام بیماریهای غیرواگیر در نظام    شبکه) ویژه کارشناسان ستادی حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه و شبکه آران  و بیدگل برگزار شد

کارگاه خدمات نوین سلامت ( ادغام بیماریهای غیرواگیر در نظام شبکه) ویژه کارشناسان ستادی حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه و شبکه آران و بیدگل برگزار شد

با توجه به دستورالعمل اجرایی رئیس محترم مرکز توسعه شبکه مبنی بر اجرایی نمودن خدمات نوین سلامت در قالب ادغام بیماریهای غیرواگیر در نظام شبکه کارگاه آموزشی ویژه کارشناسان ستادی حوزه معاونت بهداشت دانشگاه و شبکه آران وبیدگل در تاریخ های 17و18و21و1395/12/22 در ستاد معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.دراین کارگاه 2روزه آقای دکتر مروجی معاون محترم بهداشتی در خصوص اهمیت ادغام بیماریهای غیرواگیر در نظام شبکه مطالبی را بیان نمودند. درادامه آقای دکتر پنجه شاهی در خصوص خطرسنجی بیماریهای قلبی وعروقی آموزشهای لازم را برای کارشناسان ارائه دادند. درادامه مدرسین برنامه های فشارخون- دیابت-چربی خون- ارزیابی سرطان کولون- سینه و سرویکس همچنین برنامه های تحرک بدنی،استرس،دخانیات و مسائل آزمایشگاهی و سامانه سیب برای شرکت کنندگان آموزش داده شد.

ساعت : 18:41 -  روز  : دو شنبه  - 23 /  12 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :63