سومین جلسه شورای هماهنگی بیماریهای زئونوز دانشگاه علوم پزشکی کا شان برگزار شد

سومین جلسه شورای هماهنگی بیماریهای زئونوز دانشگاه علوم پزشکی کا شان با حضور معاون بهداشتی ، نمایندگان  فرمانداری، معاون درمان،دامپزشکی ،جهادکشاورزی، نیروی انتظامی ،پلیس راهور ،منابع طبیعی ،مدیریت آزمایشگاه دانشگاه ،اداره دادگستری ،مشاور برنامه علمی سالک دانشگاه ، گروه بیماریهای واگیر ،بهداشت محیط  و آموزش بهداشت در معاونت بهداشتی برگزارشد.

در این جلسه درخصوص چالشهای برنامه های زئونوز همانندلزوم و نحوه آموزش و اطلاع رسانی پرسنل و کارکنان و گروههای در معرض خطر در ادارات وسازمانهای مرتبط با بیماریهای زئونوز بحث و گفتگو شد.

یکی از محورهای دیگر،برنامه ریزی جهت پوشش واکسیناسیون دامی توسط دامپزشکی و همکاری و مشارکت بیشتر ادارات وسازمانها در خصوص برنامه های کنترلی بیماریهای مشترک بین حیوان وانسان بود.

ساعت : 7:57 -  روز  : یکشنبه  - 15 /  12 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :316