کارگاه آموزشی بیماریهای قابل انتقال بین حیوان وانسان برگزار شدکاشان

کارگاه آموزشی بیماریهای قابل انتقال بین حیوان وانسان برگزار شد

کارگاه آموزشی بیماریهای قابل انتقال بین حیوان و انسان جهت پزشکان مراکز  خدمات جامع سلامت شهری و روستایی شهرستان کاشان  طی دوروز  در تاریخ های 5و 10اسفند ماه سال جاری در سالن آموزش مرحوم رعیت معاونت بهداشتی  برگزار گردید.

این کارگاه با هدف  آشنایی پزشکان با آخرین دستورالعمل های کشوری بیماریهای زئونوز و نظام مراقبت از این بیماریها تشکیل شد. بعد از بیان وضعیت بیماریهای زئونوز در ایران و حوزه دانشگاه توسط مدیر گروه بیماریهای واگیر،اساتید گروه عفونی به تشریح اپیدمیولوژی و درمان بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان  نظیر(سالک ،حیوان گزیدگی (هاری )،تب مالت ،‍‍‍CCHF ، سیاه زخم ، تب دنگ پرداختند.ضمناًپکیچ آموزشی حاوی دستورالعمل های کشوری و فلوچارت بیماریهای مشترک بین حیوان وانسان بین شرکت کنندگان نیز توزیع گردید.

ساعت : 17:48 -  روز  : سه شنبه  - 10 /  12 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :374