معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان:رسانه ها وزارت بهداشت را در اجرای برنامه پزشک خانواده یاری کنند

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان اظهار داشت: اصحاب رسانه وزارت بهداشت را در اجرای هر چه بهتر برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع یاری کنند.

دکتر علیرضا مروجی در گفتگو با وب دا گفت: این برنامه با توجه به اینکه در راستای اجرای سیاست های ابلاغی رهبر معظم انقلاب در بخش سلامت و قانون برنامه پنجم توسعه و اصلاح نظام سلامت انجام می شود، از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی افزود: همچنین، اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع علاوه بر ایجاد تحول و انقلابی عظیم در حوزه بهداشت، زمینه ساز ارتقای سطح سلامت عمومی است.

وی تصریح کرد: عدالت در سلامت و افزایش پاسخگویی به مردم، حذف تقاضای القایی با تغییر روش پرداخت، اصلاح الگوی مصرف و کاهش پرداخت از جیب مردم و ارتقای سلامت با بکارگیری پرونده و سامانه الکترونیک از دیگر اهداف اجرای این برنامه است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تاکید کرد: در برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع، خدمات و مراقبت‌های سلامت در سه سطح به مردم ارائه می شود که سطح یک پایگاه و مطب پزشک خانواده، سطح دو واحدهای تخصصی و سطح سه خدمات فوق تخصصی را در بر می گیرد.

دکتر مروجی خاطرنشان کرد: پزشک خانواده مسئول ارجاع بیمار به سطوح 2 و 3 است و بیمار از طریق ارجاع پزشک خانواده خود، از خدمات بیمه ای بهره مند می شود.

وی یادآور شد: در برنامه پزشک خانواده ویزیت و خدمات تیم سلامت در سطح یک برای مردم رایگان است.

وی اظهار داشت: پزشک خانواده موظف است در ساعات مقرر از طریق مرکز پیام (کال سنتر) به تمامی تماس های تلفنی افراد تحت پوشش پاسخ داده و نسبت به ارایه مشاوره و راهنمایی لازم اقدام کند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: انعکاس اخبار و اطلاع رسانی پیرامون اهمیت و مزایای اجرای این برنامه اقدامی است که خبرنگاران می توانند آن را به درستی انجام دهند.

دکتر مروجی افزود: این مساله با توجه به اینکه مردم یکی از مهم ترین عوامل اجرای صحیح برنامه پزشک خانواده هستند، از اهمیت بسیاری برخوردار است.

ساعت : 8:5 -  روز  : پنج شنبه  - 9 /  6 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :662