کارگاه آموزشی بیماری های منتقله از آب و غذا برگزار شد

کارگاه آموزشی بیماریهای منتقله از آب و غذا در تاریخ  5 شهریور با حضور کلیه کارشناسان و کاردانهای مبارزه با بیماریها و بهداشت محیط و پرسنل آزمایشگاه التور سطح دانشگاه در سالن دکتر محمد قریب برگزار گردید.

در این کارگاه دکتر مروجی سرپرست معاونت بهداشتی به اهمیت بیماریهای منتقله از آب و غذا در سطح دانشگاه اشاره نموده و ایشان هماهنگی و همکاری نزدیک پرسنل مبارزه با بیماریها و بهداشت محیط سطح دانشگاه را عامل کنترل سریع این بیماریها دانسته و گزارشدهی فوری را عامل کلیدی کنترل ذکر نمودند.

در کارگاه آموزشی بیماری های منتقله از آب و غذا نکات کلیدی نظام مراقبت بیماریهای منتقله از آب و غذا بیان شد.همچنین در این کارگاه 7 تیم کار گروهی تشکیل گردید و هرگروه به کار عملیاتی و بارش افکار برای کنترل طغیان پرداختند و درآخر نسبت به جمع بندی و ارائه اقدام نمودند.

در کارگاه فوق تیمهای کنترل طغیان کلیه مراکز بهداشتی درمانی شهرستان کاشان و آران و بیدگل به ارائه گزارش مشکلات بیماریهای منتقله از آب و غذا درسطح منطقه تحت پوشش خود پرداخته و راه حل های پیشنهادی را ارائه نمودند.

ساعت : 7:49 -  روز  : سه شنبه  - 7 /  6 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1001