دانش آموزان دختر و پسر نکات آموزشی ایدز را فرا گرفتندکاشان

دانش آموزان دختر و پسر نکات آموزشی ایدز را فرا گرفتند

طی2جلسه آموزشی مجزا در مورخ23/11/95دانش آموزان پسر و دختر دوره دوم متوسطه شهرستان کاشان با همکاری آموزش و پرورش نکات آموزشی ایدز را فرا گرفتند.

جلسات با پخش کلیپ های آموزشی ایدز جهت حدود سیصد نفر دانش آموز پسر و دختر شروع شد. سپس آقای دکتر هدایتی پزشک مسئول ایدز معاونت بهداشتی در خصوص تاثیر بیماری در تمام ارکان توسعه جامعه ازجمله خانواده  توضیحاتی را ارائه و راههای انتقال و پیشگیری از بیماری توضیح دادند. ایشان به نقش خود مراقبتی در نوجوانان و جوانان جهت جلوگیری از ابتلا به این بیماری اشاره نموده و مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری  (ایدز) و خدمات آن را به دانش آموزان معرفی کردند.

ساعت : 19:19 -  روز  : چهار شنبه  - 27 /  11 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :506