بازدید از مدرسه مروج سلامت  قریشی انجام شد کاشان

در راستای نظارت بر اجرای برنامه مدارس مروج سلامت:

بازدید از مدرسه مروج سلامت قریشی انجام شد

در راستای نظارت بر اجرای برنامه مدارس مروج سلامت در سال تحصیلی 96-95 ، بازدید از مدرسه مروج سلامت  قریشی (منتخب وزارت متبوع) در تاریخ 24/11/95 توسط ناظرین کشوری و تیم ممیزی دانشگاهی منطقه 2 انجام پذیرفت.

این بازدید توسط کارشناسان مسئول سلامت نوجوانان و مدارس دانشگاههای منتخب و با حضور ممیزین دانشگاهی انجام شد و همچنین معاون پرورشی و تندرستی و کارشناس مسئول سلامت آموزش و پرورش شهرستان کاشان در ممیزی حضور داشتند.

در این پایش ، ممیزین ، ضمن بازدید از مدرسه ، فضای فیزیکی و دانش آموزان ، 9 چک لیست مربوط به اعتباربخشی مدارس مروج سلامت را تکمیل نمودند که مدرسه قریشی امتیاز 99.25 را کسب و جزء مدارس 5 ستاره قرار گرفت.

ساعت : 8:47 -  روز  : چهار شنبه  - 27 /  11 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :575