کمیته دانشگاهی ارتقاء سلامت نوزادان برگزار شدکاشان

کمیته دانشگاهی ارتقاء سلامت نوزادان برگزار شد

اولین جلسه کمیته دانشگاهی ارتقاء سلامت نوزادان در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه با حضور رییس دانشگاه، معاونین توسعه، درمان و آموزشی، مدیر گروه های اطفال، مامایی و زنان در تاریخ 5/11/95 برگزار گردید.

به گزارش وب دا، در این جلسه گزارشی درخصوص موارد مرگ و میر و وضعیت شاخص های نوزادان در سطح کاشان و ایران مطرح شد و سپس در خصوص مشکلات موجود در برنامه شامل آمار نوزادان پر خطر بستری در بیمارستان، رتینوپاتی نارسی نوزادان و ... بحث و تبادل نظر و راهکارهایی ارائه گردید.

ساعت : 13:0 -  روز  : یکشنبه  - 10 /  11 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :295