جلسه آموزشی بیماری تب مالت، هاری و سالک  جهت مربیان سفیران سلامت  مدارس  شهرستان کاشان برگزار شد

جلسه آموزشی بیماری تب مالت، هاری و سالک جهت مربیان سفیران سلامت مدارس شهرستان کاشان برگزار شد

جلسه آموزشی بیماری تب مالت(مدل SHEP)ونظام مراقبت از بیماری هاری و بیماری سالک  جهت  مربیان سفیران سلامت  مدارس آموزش و پرورش در مورخ 3/11/ 95 توسط گروه پیشگیری ومبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی در سالن آموزش  دبیرستان صلاحی پور  آموزش و پرورش شهرستان کاشان برگزار گردید.

آقای محبوبی کارشناس بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی در ابتدا علائم بیماری ،راههای انتقال و درمان بیماری را توضیح دادند.ایشان تاکید نمودند برخی رفتارهای موجود درسطح جامعه به شیوع این بیماریها دامن میزند و لازم است با فرهنگ سازی نسبت به کنترل این بیماریها کمک کرد. درادامه پملت آموزشی بیماریهای فوق بین فراگیران توزیع شد. قرار است این مربیان مطالب آموزشی را به دانش آموزان سطح مدارس منتقل کنند تا با فراگیر شدن سطح آگاهی عمومی بتوان این بیماریها را کنترل کرد.

ساعت : 11:45 -  روز  : جمعه  - 8 /  11 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :308