سخنرانی سرپرست معاونت بهداشتی در نماز جمعه کاشان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: برنامه پزشک خانواده تحولی در نظام سلامت کشور است.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی در مراسم نماز جمعه مورخ 6/5/91 در خصوص برنامه پزشک خانواده اظهار داشت: طراحی شبکه های بهداشت و درمان از برکات انقلاب اسلامی برای ارائه خدمات سلامت برای تمام اقشار جامعه است.

دکتر مروجی گفت: برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع در راستای ارتقاء خدمات بهداشت و درمان، سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری، برنامه پنجم توسعه کشور و اصول مرتبط با قانون اساسی اجرا می شود.

وی با اشاره به اجرای این برنامه  از سال 84 در روستاها افزود: برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع در مناطق شهری تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کاشان از نیمه شهریور ماه سال جاری اجرا می گردد.

دکتر مروجی، عدالت در ارائه خدمات سلامت به مردم، کاهش هزینه های درمان، پیشگیری از بیماری ها و مشاوره را از مزایای این برنامه بیان کرد.

وی با اشاره به فراخوان خانواده ها جهت ثبت نام از مرداد ماه تصریح کرد: در این برنامه هر فرد یک پزشک را بعنوان پزشک خانواده انتخاب می کند.

دبیر ستاد اجرایی اظهار داشت: در برنامه پزشک خانواده کلیه سوابق بیماری هر فرد نزد پزشک خود در پرونده الکترونیک به صورت محرمانه ثبت می شود.

وی با بیان اینکه مراجعه به پزشک خانواده، سطح یک این برنامه نامیده می شود، گفت: ارجاع بیمار توسط پزشک خانواده به سطوح بالاتر سطح دو برنامه است.

دکتر مروجی سطح سه برنامه را شامل ارجاع بیمار به بیمارستان تخصصی عنوان کرد و افزود: 5 درصد هزینه های بستری توسط بیمار پرداخت می شود.

دبیر ستاد اجرایی برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع دانشگاه، موفقیت اجرای این برنامه را منوط به مشارکت مردم دانست.

ساعت : 11:59 -  روز  : دو شنبه  - 9 /  5 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1051