کمیته بهداشت کارگروه سلامت در حوادث غیر مترقبه برگزار شد

دهمین کمیته بهداشت کارگروه سلامت در حوادث غیر مترقبه با حضور معاون محترم فنی معاونت بهداشت ، معاون محترم مرکز مدیریت حوادث فوریتها پزشکی و کارشناس محترم مرکز فوریتها و اعضاء کمیته  ، روز یک شنبه مورخ 19/10/95 در دفتر معاونت بهداشتی تشکیل شد .

ابتدا دکتر مرتضی پنجه شاهی ضمن ارائه گزارشی از ارزیابی ایمنی مراکز و پایگاههای سلامت حوزه معاونت بهداشت، به لزوم حفظ و ارتقاء شاخصهای ایمنی تاکید نمودند.

سپس مهندس فتحی مقدم مدیر گروه بهداشت محیط و مدیر کاهش خطر بلایای معاونت : به بیان اقدامات انجام شده در راستای اهداف برنامه های مدیریت و کاهش خطر بلایا و مشکلات موجود در برنامه مذکور پرداخت .

در ادامه آقای دکتر حسین ریاحی : تعامل معاونت بهداشتی با مرکز فوریتها  پزشکی و EOC دانشگاه جهت آمادگی برای پاسخ موثر درهنگام وقوع مخاطرات  را تاکید نمودند .

در پایان پس از بحث و تبادل نظر و ارائه نقطه نظرات توسط اعضاء ، معاون فنی معاونت بهداشتی ضمن جمع بندی مطالب ، مصوبات جلسه را اعلام نمودند.

ساعت : 10:17 -  روز  : پنج شنبه  - 23 /  10 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :36