برگزاری همایش پیاده روی با شعار 1،2،3غذای سالم کاشان

در راستای آموزش تغذیه صحیح:

برگزاری همایش پیاده روی با شعار 1،2،3غذای سالم

اجرایی نمودن برنامه بسیج ملی آموزش همگانی تغذیه صحیح با شعار 3 ،2 ،1 غذای سالم   همایش پیاده روی در تاریخ 10/10/95 توسط معاونت بهداشتی دانشگاه و شهرداری و شورای شهر نوش اباد به  مساحت 3 کیلومتر برگزار شد. دراین برنامه خانم گلشهری –کارشناس تغذیه به مناسبت طرح بسیج ملی آموزش تغذیه برای شرکت کنندگان مطالب تغذیه ایآموزش دادهشد و در پایان به 14 نفر از شرکت کنندگان که پاسخ صحیح به سئوالات داده بودند جوایزی اهدا شد.

ساعت : 17:48 -  روز  : شنبه  - 11 /  10 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :157