سخنرانی پیرامون ایدز توسط معاون بهداشتی دانشگاه در نماز جمعه کاشان

در آخرین روز هفته اطلاع رسانی ایدز در مورخ19/9/95 آقای دکتر سید علیرضا مروجی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در سخنانی قبل از خطبه های نماز جمعه به معرفی مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری(ایدز) پرداختند.

ایشان در ابتدا به اجرای طرح تحول سلامت  و خدمات انجام گرفته در طی آن اشاره نمودند وخواستار مراجعه عموم به مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاههای سلامت و خانه های بهداشت جهت تکمیل پرونده های سلامت شدند. ایشان در ادامه به هفته ایدز (19-13آذرماه) اشاره نموده و ضمن بیان قابل پیشگیری بودن بیماری ایدز، مرکز مشاوره ایدز واقع در مرکز خدمات جامع سلامت گلابچی را جهت مشاوره  و آزمایش محرمانه ورایگان اچ آی وی به مخاطبان معرفی کردند.

ساعت : 8:6 -  روز  : دو شنبه  - 22 /  9 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :405