آغاز برنامه وارنیش فلوراید دانش آموزان مقطع ابتدایی کاشان

در راستای طرح تحول:

آغاز برنامه وارنیش فلوراید دانش آموزان مقطع ابتدایی

برنامه وارنیش فلوراید برای  چهل هزار دانش آموز مقطع ابتدایی از 10/7/95 در مدارس ابتدایی تحت پوشش معاونت بهداشتی شروع گردید و قرار است تا نیمه اول آذر ماه تمامی چهل هزار دانش آموز تحت فلوراید تراپی با ژل وارنیش قرار گیرند.

شایان ذکر است هر شش ماه یک مرتبه برنامه وارنیش فلوراید برای تمامی دانش آموزان مقطع ابتدایی در مدارس با حضور اکیپ سیار دندانپزشکی معاونت بهداشتی اجرا می گردد.

طبق منابع علمی وارنیش فلوراید46درصد از بروز پوسیدگی در دندانهای کودکان جلوگیری مینماید.

ساعت : 18:44 -  روز  : چهار شنبه  - 14 /  7 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :339