برگزاری کارگاه پیشگیری از کم تحرکی در نوجوانان و دانش آموزان کاشان

برگزاری کارگاه پیشگیری از کم تحرکی در نوجوانان و دانش آموزان

در راستای اجرای برنامه ارتقاء فعالیت فیزیکی نوجوانان ودانش آموزان کارگاه آموزشی ویژه مربیان برنامه با عنوان " پیشگیری از کم تحرکی در نوجوانان ودانش آموزان"برگزارگردید.

در ابتدای برنامه جناب آقای دکتر پنجه شاهی ، معاون محترم فنی معاونت بهداشتی مطالب مبسوطی در خصوص اهمیت تحرک در نوجوانان و دانش آموزان بیان نمودند. در ادامه ، آموزش توسط آقای دکتر ابوالقاسم رضوانی ، متخصص طب فیزیکی و توانبخشی و کارشناس مسئول پیشگیری از رفتارهای مخاطره آمیز در نوجوانان اداره سلامت نوجوانان ودانش آموزان وزارت بهداشت ، جناب آقای علیرضا عابدی ، کارشناس ارشد تربیت بدنی و مسئول تربیت بدنی شهرستان کاشان و سرکارخانم خاندایی مسئول سلامت جوانان ، نوجوانان ومدارس معاونت بهداشتی انجام پذیرفت.

این کارگاه آموزشی با هدف تربیت مربی و با موضوع ارتقاء فعالیت فیزیکی در نوجوانان و دانش آموزان ویژه مراقبین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت در تاریخ 4/7/95و محل تالار سلامت  معاونت بهداشتی برگزار شد.

ساعت : 17:26 -  روز  : چهار شنبه  - 7 /  7 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :310