موردی از مرگ مادر باردار در منطقه کاشان ثبت نشده است کاشان

در یک سال گذشته

موردی از مرگ مادر باردار در منطقه کاشان ثبت نشده است

معاون بهداشتی دانشگاه گفت: در یک سال گذشته از تاریخ 25/6/94 تاکنون موردی از مرگ مادران باردار در حوزه زیر پوشش این دانشگاه گزارش نشده است.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی با بیان اینکه میزان مرگ و میر مادران باردار از شاخصهای توسعه می باشد و یکی از راهکارهای کاهش این شاخص، مراقبت باکفایت از مادران در دوران بارداری، زایمان و پس از زایمان محسوب می شود و هیچ تردیدی در اثر بخشی آن برای به ثمر رساندن یک بارداری سالم و تامین سلامت مادرو نوزاد وجود ندارد اظهار داشت: درسالهای متمادی دسترسی به مراقبتها به عنوان اولویت مدیران دانشگاه، پوشش کمی مراقبتها را به حد قابل توجهی افزایش داده است.بطوری  که هم اکنون 100درصد مادران باردارکاشان از مراقبتهایی بارداری بهره می برند.

وی افزود: همچنین بهبودکیفیت خدمات نیزمورد توجه مدیران سلامت می باشد لذا در برنامه تحول نظام سلامت با افزایش منابع،پیش بینی های لازم جهت ارتقاء کیفیت خدمات بارداری و زایمان منظور گردیده است.

دکتر مروجی با شاره به اینکه. مراقبت در دوران بارداری و نیز  آموزش های  لازم  این دوران به مادران کمک می کند تا بارداری سالم تر و با عارضه کمتری داشته باشد، اذعان داشت: در حال حاضر کلیه مادران باردار  می توانند با مراجعه به شبکه گسترده پایگاه های سلامت از مراقبت های رایگان  بارداری توسط کارکنان مجرب بهرمند شوند همچنین با حضوردر کلاس آمادگی برای زایمان  اطلاعات خود را درمورد بارداری، زایمان و نگهداری کودک افزایش دهند.

ساعت : 12:20 -  روز  : جمعه  - 2 /  7 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :366