بازدید چرخشی گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریها از مرکزجامع  سلامت سلطان امیر احمدکاشان

بازدید چرخشی گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریها از مرکزجامع سلامت سلطان امیر احمد

سومین بازدید دوره ای پرسنل مبارزه با بیماریها در سال 1395 درتاریخ 31/6/1395با مدیریت گروه بیماریهای غیر واگیر از مرکز جامع سلامت سلطان امیر احمد انجام شد.

در این بازدید که با مدیریت گروه بیماریهای غیرواگیر برگزار شد،پس از تلاوت آیاتی از کلام ا.. مجید، آقای موجودی کارشناس مراقب سلامت مرکز پس از خیر مقدم به حاضرین در خصوص وضعیت جغرافیایی مرکز و گزارشی از بیماریهای واگیر وغیرواگیر درمنطقه تحت پوشش رارا ارئه دادند.

در ادامه آقای  محبوبی درخصوص روز جهانی هاری مطالبی رابیان نمودند ،همچنین دستورالعملهای جدید بیماریهای واگیر را ارائه دادند.

سپس اقای مستوری- گزارشی از ورود دادهای  برنامه CHدر پورتال ازمراکز وپایگاههای جامع سلامت را ارائه نمودند وهمچنین در خصوص روز جهانی قلب مطالبی را بیان نمودند و نکاتی را درخصوص دستورالعملهای جدید بیماریهای غیر واگیر برای حاضرین ارائه دادند.

درادامه اعضای شرکت کننده ازمرکز جامع سلامت سلطان امیراحمد بازدید و چک لیستهای برنامه های واگیر وغیرواگیر را تکمیل نمودند.

در پایان گزارش بازدید توسط نمایندگان گروههای بازدید کننده ارائه ومطالب جمع بندی گردید.

ساعت : 12:10 -  روز  : جمعه  - 2 /  7 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :342