اعضا کمیته کنترل دخانیات شهرستان کاشان به کمپین قلیان های را گلدان کنیم پیوستند

اعضا کمیته کنترل دخانیات شهرستان کاشان به کمپین قلیان ها را گلدان کنیم پیوستند

در حاشیه جلسه کمیته کنترل دخانیات با حضور نماینده محترم شهردار ی- نماینده محترم سازمان تبلیغات اسلامی– نماینده محترم اداره صنعت معدن و تجارت-  نماینده محترم اتاق اصناف-  نماینده محترم سازمان رفاهی و ورزش جوانان - رئیس محترم اتحادیه صنف هتل و رستوران – مدیرگروه بهداشت محیط دانشگاه و کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان کاشان درتاریخ 10/4/95 با قراردادن گل در قلیان ها کلیه حاضرین درجلسه مذکور به پویش " قلیان ها را گلدان کنیم " پیوستند.

این پویش ملی که با قرار دادن گل در قلیان توسط معاون بهداشت وزارت متبوع در مراسم روز جهانی بدون دخانیات سالجاری آغاز شده، در این روزها مورد استقبال چهره های سرشناس همچون هنرمندان، ورزشکاران، مدیران دولتی و همچنین دانشجویان، دانش آموزان و اقشار مختلف مردم قرار گرفته است.

پویش ملی "قلیان ها را گلدان کنیم" در شرایطی مطرح شده که استعمال دخانیات میان جوانان گسترش یافته و قلیان کشیدن میان جوانان، نوجوانان و زنان نیز بر همین اساس، هر روز بیش از روز پیش گسترده می‌شود.

در این شرایط است که پیوستن چهره‌های مطرح و مرجع عرصه‌های مختلف، می‌تواند مضرات بسیار زیاد کشیدن قلیان را به سطح عمومی بکشاند و توجه خانواده ها را نیز به این موضوع مهم مرتبط با سلامتی فرزندان شان جلب کند.

ساعت : 8:37 -  روز  : سه شنبه  - 15 /  4 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :417