برگزاری جلسه درون بخشی التورکاشان

برگزاری جلسه درون بخشی التور

جلسه درون بخشی التور دانشگاه با هدف آمادگی واحد های مرتبط و انجام تدابیر لازم جهت کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا بویژه التور در محل معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار گردید.

این جلسه که با حضور معاون بهداشتی دانشگاه و نمایندگان معاونت درمان،معاونت غذا و دارو، شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل ،امور آزمایشگاهها،واحد آموزش سلامت،گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر و بهداشت محیط و اورژانسهای دانشگاه تشکیل شد ،در ابتدا آقای دکتر سید علیرضا مروجی معاون بهداشتی دانشگاه هدف از تشکیل جلسه را جهت حاضرین بیان نمودند.

سپس مهندس نعمتیان مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر گزارشی از آخرین وضعیت بیماری التوردر کشور و حوزه دانشگاه را ارائه و حدود انتظارات از سایر بخشها را در این خصوص تشریح نمودند.جلسه پس از ارائه و جمع بندی نظرات و تعیین مصوبات به کار خود پایان داد.

ساعت : 17:37 -  روز  : یکشنبه  - 6 /  4 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :430