برگزاری سمپوزیم زیکا( وبینار زیکا) در کاشان

سمپوزیم زیکا(وبینار) در تاریخ 6/3/95 در سالن امفی تئاتر مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.با توجه به حساسیت موضوع ویروس زیکا (ZIKA ) در ابعاد بین المللی و اعلام فوریت بهداشتی بین المللی (PHEIC) از سوی سازمان جهانی بهداشت، سمینار زیکا بصورت وبینار همزمان با سایر دانشگاههای کشور در سالن آمفی تائتر مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با همت گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی برگزار شد.،

در این سمینار پزشکان عمومی و متخصص ، اعضای شورای سلامت وامنیت غذایی شهرستان کاشان و آران و بیدگل  ، پزشکان پادگانهای نظامی و انتظامی، کارشناسان مسئول واحدهای معاونت بهداشتی و سایر گروههای هدف شرکت نمودند و با واقعیت های علمی ،چالشها، اپیدمیولوژی و علائم بالینی بیماری آشنا شدند.

در پایان سمینار اقای دکتر دیوید هیمن مشاور سازمان جهانی بهداشت با ارتباط مستقیم پیام خود را به استحضار شرکت کنندگان رساندند.

ساعت : 17:34 -  روز  : دو شنبه  - 10 /  3 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :391