پوشش 100درصدی مرحله دوم طرح وارنیش فلوراید دانش آموزان مقطع ابتدایی کاشان

پوشش 100درصدی مرحله دوم طرح وارنیش فلوراید دانش آموزان مقطع ابتدایی

در ادامه طرح تحول سلامت دهان و دندان دانش آموزان مقطع ابتدایی مرحله دوم وارنیش فلوراید دانش آموزان که از تاریخ 15/1/95 شروع گردید در تاریخ 30/2/95با پوشش  100% در تمامی مدارس ابتدایی(پایه اول تا ششم) تحت پوشش دانشگاه به اتمام رسید.در این مدت 38000دانش آموز تحت فلوراید تراپی با ژل وارنیش فلوراید قرار گرفتند.ضمنا 150جلسه آموزشی بهداشت دهان و دندان برای دانش آموزان برگزار گردید.

معاون بهداشتی دانشگاه در این راستا بیان نمودند: در این مدت خدمات سطح 2 شامل ترمیم دندانهای پوسیده ،فیشور سیلانت و کشیدن دندانهای عفونی و غیرقابل نگهداری در مراکز سلامت جامعه و پایگاههای ثابت سلامت دهان و دندان به دانش آموزان ارائه شده است.

ساعت : 12:34 -  روز  : یکشنبه  - 2 /  3 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :379