برگزاری جشن شهروند سالم2 با هدف ترویج فرهنگ خود مراقبتی وباعار سبک زندگی سالم ،جامعه سالم کاشان

برگزاری جشن شهروند سالم2 با هدف ترویج فرهنگ خود مراقبتی وباشعار سبک زندگی سالم ،جامعه سالم

به همت مرکز ارتباطات وامور بین الملل شهرداری کاشان وهمکاری معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی کا شان جشن شهروند سالم2 با هدف ترویج فرهنگ خود مراقبتی وباشعار سبک زندگی سالم ،جامعه سالم در مسیر جاده سلامت از تاریخ3/1/95لغایت12/1/95 همه روزه صبح ها از ساعت 10الی 12 برگزار میگردد.

اجرای نمایش های شاد با هدف ترویج ورزش های همگانی و سبک زندگی سالم همچنین، اجرای موسیقی توسط هنرمندان کاشانی و اهدای جوایز به برترین نقاشی های بخش کودک و بهترین جمله در مورد شهروند سالم وهمچنین مسابقه پیامکی از برنامه های این جشن می باشد.

دکتر سید علیرضا مروجی معاون بهداشتی دانشگاه دراین خصوص بیان داشت : با توجه به همکاری خوب شهرداری کاشان با معاونت بهداشتی در خصوص آموزش شهروندان در حوزه سلامت و بهداشت با نشست های که با مدیر محترم مرکز ارتباطات وامور بین الملل شهرداری داشتیم برآن شدیم که در دومین جشن شهروند سالم پایگاه اطلاع رسانی سلامت را برپا نماییم.

وی اظهار داشتند: در این پایگاه موضوعات مختلفی از جمله اهداف طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت، خود مراقبتی ، جذب سفیران سلامت ، بهداشت محیط ، پیشگیری از بیماری های واگیر وغیر واگیر، سلامت روان و....آموزش داده می شود.

برپایی ایستگاه سلامت و بهداشت ،گریم کودک، نقاشی، ورزشی، در کنار ارائه انواع مختلف محصولات فرهنگی از دیگر بخش های حاشیه ای این جشنواره نوروزی است که قصد دارد همه روزه موضوعات خاصی را مورد توجه شهروندان قرار دهد.

ساعت : 9:57 -  روز  : شنبه  - 7 /  1 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :531