جلسه کمیته نظارت بر ارائه خدمات جراحی پیشگیری از بارداری های ناخواسته برگزار شدکاشان

جلسه نظارت بر ارائه خدمات جراحی پیشگیری از بارداری های ناخواسته برگزار شد

با توجه به اهمیت سلامت مادران در حفظ بنیاد خانواده و پیرو ابلاغ سیاست های کلی جمعیت آخرین کمیته نظارت بر ارائه خدمات جراحی پیشگیری از بارداری های ناخواسته دانشگاه در دفتر معاونت بهداشتی تشکیل شد.

در ابتدادر خصوص ارائه خدمات رایگان در بیمارستانهای زنان صحبت گردید .سپس عملکرد کمیته در سال 1393و1394گزارش و به بررسی ارجاعات مراکز بهداشتی درمانی  و شرح جزئیات پرونده ها توسط اعضاء پرداخته شد. در پایان توسط جناب آقای دکتر مروجی معاون محترم بهداشتی دانشگاه ازعملکرد کمیته مذکور وهمچنین حضور مستمر اعضاء قدردانی گردید.

ساعت : 10:10 -  روز  : پنج شنبه  - 20 /  12 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :487