کمیته دانشگاهی مدیریت سوئیچ واکسن سه ظرفیتی خوراکی فلج اطفال به دو ظرفیتی برگزار شدکاشان

کمیته دانشگاهی مدیریت سوئیچ واکسن سه ظرفیتی خوراکی فلج اطفال به دو ظرفیتی با حضور معاون بهداشتی دانشگاه، مدیران گروههای اطفال،عفونی، سرپرست حراست دانشگاه، نمایندگان معاونت های آموزشی و درمان و شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران وبیدگل، ،فوکال پوینت برنامه مهار آزمایشگاهی ویروس فلج اطفال و مدیران گروه های گسترش، بهداشت محیط، پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر،آموزش سلامت و مدیرآموزشگاه بهورزی برگزار شد.

در این جلسه پس از تلاوت چند از آیات نورانی قرآن کریم،آقای نعمتیان ضمن بیان اهمیت برنامه مدیریت سوئیچ، نسبت به شرح کامل برنامه سوئیچ واکسن سه ظرفیتی خوراکی فلج اطفال به دو ظرفیتی خوراکی فلج اطفال،که یکی از اهداف نهایی ریشه کنی فلج اطفال می باشد مطالبی را بیان کردند. گفتنی است این اقدام در حرکتی هماهنگ و همزمان در سطح جهان از 17 آوریل تا اول مه 2016 (از29فروردین تا12 اردیبهشت1395) انجام خواهد شد.

طبق دستورالعمل سازمان جهانی بهداشت،کلیه کشورها موظف هستند روزی از 17 آوریل تا اول مه 2016 را به عنوان " روز ملی سوئیچ" انتخاب نمایند. در روز ملی سوئیچ،واکسن خوراکی دو ظرفیتی فلج اطفال جایگزین واکسن خوراکی سه ظرفیتی خواهد شد. در کشور جمهوری اسلامی ایران،شنبه 4 اردیبهشت 1395(23آوریل 2016) بعنوان روز ملی سوئیچ در نظر گرفته شده است.

ساعت : 13:56 -  روز  : سه شنبه  - 18 /  12 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :563