بازدید چرخشی گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای  واگیر از مرکز بهداشتی درمانی راوندکاشان

بازدید چرخشی گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر از مرکز بهداشتی درمانی راوند

بازدید دوره ای پرسنل مبارزه با بیماریها از مرکز بهداشتی درمانی  راوند انجام شد.

در این بازدید که با مدیریت گروهپیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر برگزار شد،پس از تلاوت آیاتی از کلام ا.. مجید آقای دکتر صالحی پزشک مسئول مرکز ضمن خیر مقدم به حاضرین در خصوص وضعیت جغرافیایی مرکز و بیماریهای  واگیر و غیر واگیر منطقه و مشکلات منطقه مطالبی را ارائه نمودند.

در ادامه آقای  جواد زارعی کاردان مبارزه با بیماریهای مرکز گزارشی از عملکرد بیماریهای  واگیر و  غیرواگیر در منطقه تحت پوشش را ارائه دادند.

سپس آقایان  صالحی- جزایری و  محقق کارشناسان بیماریهای واگیر و غیر واگیر معاونت بهداشتی درخصوص آموزش و مراقبت زائرین مراسم  اربعین حسینی  مطالبی را بیان نمودند.

در ادامه اعضای شرکت کننده  از مرکز بازدید وچک لیستهای برنامه های  واگیر و غیرواگیر را تکمیل نمودند.

در پایان برنامه گزارش بازدید توسط نمایندگان گروههای بازدید کننده درحضور پزشک مسئول مرکز ارائه ومطالب جمع بندی گردید.

ساعت : 17:57 -  روز  : چهار شنبه  - 4 /  9 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :476