فیشورسیلانت دندان های دانش آموزان مقطع ابتدایی آغاز شدکاشان

در راستای طرح تحول سلامت دهان و دندان:

فیشورسیلانت دندان های دانش آموزان مقطع ابتدایی آغاز شد

در راستای طرح تحول سلامت دهان و دندان دانش آموزان مقطع ابتدایی، فیشورسیلانت (شیار پوشی) دندان های شش دانش آموزان در چهار مدرسه کاشان آغاز شد.

به گزارش وب دا، معاون بهداشتی دانشگاه با اعلام این مطلب اظهار داشت: از اول آذر ماه کار فیشورسیلانت با استقرار یونیت های سیار با حضور دندانپزشک و نیروهای آموزش دیده شروع گردید.

دکتر سید علیرضا مروجی گفت: طرح تحول سلامت دهان و دندان دانش آموزان از ابتدای مهر ماه با فلورایدتراپی با ژل وارنیش برای کلیه دانش آموزان مقطع ابتدایی شروع شده و با برنامه ریزی های لازم پیش بینی می گردد تا 15 آذر ماه 94 تمامی دانش آموزان تحت پوشش فلورایدتراپی قرار گیرند.

کارشناس مسئول بهداشت دهان و دندان دانشگاه نیز در این خصوص تصریح کرد: همچنین در قالب این طرح در سه مدرسه واحدی، شهید علائیان و شهدای کرک از ابتدای مهر ماه ترمیم دندان های شش پوسیده دانش آموزان در حال انجام است.

دکتر محمد فرجی ادامه داد: تاکنون 450 دندان پوسیده در این سه مدرسه ترمیم شده و انتظار می رود تا پایان سال تحصیلی 95-94 حداقل سه هزار دندان پوسیده در این مدارس ترمیم گردد.

ساعت : 13:5 -  روز  : چهار شنبه  - 4 /  9 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :333