اولین کمیته اجرایی ارتقاء فعالیت فیزیکی دانش آموزان و نوجوانان برگزار شدکاشان

اولین کمیته اجرایی ارتقاء فعالیت فیزیکی دانش آموزان و نوجوانان برگزار شد

در راستای عملیاتی نمودن پروتکل اجرایی ارتقاء فعالیت فیزیکی دانش آموزان و نوجوانان شهر کاشان " اولین کمیته اجرایی" ارتقاء فعالیت فیزیکی دانش آموزان شهر کاشان با بهره گیری از ارتباطات و همکاریهای بین بخشی " با حضور روسای کارگروههای آموزش و اطلاع رسانی، توسعه محیط های فعالیت بدنی و مشارکت اجتماع در توسعه فعالیت بدنی در دفتر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر مروجی –معاون بهداشتی دانشگاه و مدیر اجرایی پروژه به مرور مصوبات اولین کمیته راهبردی و بررسی مداخلات اجرایی و مطرح نمودن برخی فعالیت های پیشنهادی توسط کارگروهها پرداختند و در ادامه روسای کارگروه ها، نظرات و دیدگاه های خود را ارائه نمودند. پس از بحث و تبادل نظر بین اعضاء و مدعوین مصوبات جلسه اعلام گردید.

ساعت : 8:17 -  روز  : چهار شنبه  - 4 /  9 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :413