برگزاری جلسه آموزشی با عنوان

به مناسبت هفته سلامت روان:

برگزاری جلسه آموزشی با عنوان " انگ زدایی از بیماریهای روانی در جامعه " ویژه مربیان جامعه القرآن

به مناسبت فرارسیدن هفته سلامت روان، با هماهنگی اداره تبلیغات اسلامی جلسه آموزشی با عنوان" انگ زدایی از بیماریهای روانی در جامعه " برگزار گردید.

در این جلسه آموزشی ، کارشناس سلامت روان معاونت بهداشتی پیرامون وضعیت سلامت روان در کاشان، لزوم اصلاح باورهای نادرست در خصوص بیماری های روانی و پیشگیری از آسیب های روانی در جامعه توضیحاتی ارائه گردید.

سخنران در ادامه اشاره کرد: ایام ماه محرم فرصت مناسبی است تا در جلسات عزاداری پیرامون اصلاح باورهای نادرست در خصوص بیماری های روانی اقدام گردد.

ایشان در ادامه به برخی از این باورهای نادرست اشاره نمودند ،از جمله :

1-اختلالات روانی قابل درمان نیستند .

2-بیماران روانی ترسناک، خشن و خطرناک هستند و باید از آنها دوری کرد .

3-بیماران روانی کم هوش هستند.

4-بیماری روانی یک انگ و لقب ناخوشایند اجتماعی است و به همین دلیل باید موضوع بیماری فرد از همه مخفی نگهداشته شود و برای جلوگیری از فاش شدن آن فرد نباید به مراکز درمانی مراجعه کند .

5-اختلالات روانی واگیر دار هستند.

6-اختلال روانی مجازات و تنبیهی برای عقوبت گناهان است.

وی افزود : وجود چنین اعتقاداتی در جامعه نه تنها به پیشگیری از بروز بیماریها و ارتقاء سلامت روان جامعه کمک نمی کند، بلکه موجبات شیوع بیشتر اختلالات روانی و به دنبال آن آسیبهای اجتماعی را فراهم می کند.بنابرین مربیان قرآنی به عنوان یکی از ظرفیت های جامعه می توانند در اصلاح این باورها موثر باشند.

ساعت : 17:44 -  روز  : یکشنبه  - 3 /  8 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :385